Un Petit Goûter


GreenAndBrownAcorns

MissSuzy

Acorn ან CHESTNUT ფქვილი ტორტს

თუ თქვენ ვერ პოულობენ acorns ან წაბლი, გამოიყენოთ რა კაკალი იზრდება ადგილობრივად საწყისი ხეები და კარგია , როდესაც შემწვარი . მომწონსიტალიის sweet წაბლი ტორტს სახელწოდებით ” Castagnaccio “, აქ არისტორტი რეცეპტი გამოყენებით acorns , რომლებიც კავები მშობლიური ჩრდილოეთ ამერიკის და მაროკოს Berber სამზარეულოთი. Acorns და წაბლი მსგავსი , ასე რომ ვერავინ იმეორებს თითქმის ნებისმიერი რეცეპტი მოუწოდებდა წაბლი ერთად acorns . იტალიის ტორტს Castagnaccio არისკარგი მაგალითი იმისა,წაბლის ტორტს , მაგრამ ეს არისმძიმე ტორტი. მსუბუქი ალტერნატივაფრანგული ვერსიის წაბლის ნამცხვარი, რომელიც დასძენს, გამაფხვიერებელი და ნაცემი კვერცხი თეთრების . ეს რეცეპტი იპოვეს ონლაინ და დაწერილიამერიკის კაცი, მაგრამ , რა თქმა უნდა შეიცვალა ოდნავ. I შეიცვალოს ყველაფერი ჯდება ჩემს გემოვნების ზუსტად.

იმიტომ, რომ თქვენ ჭკვიანი მე ვიცი, რომ თქვენ აირჩიოსსწორი პან. ეს კარგად მუშაობს მცირე კერამიკული ან მეტალის დაჰპირდა. ცხრა inch პან დაახლოებით 22 ან 23 სანტიმეტრი დიამეტრის. პერგამენტი ქაღალდის წლის ბოლოშიპან არის გამოსადეგი , მაგრამ კარაქი , ყველა მხარეს სრულიად აუცილებელია.

დაამშვენებს ამ ნამცხვრების თქვენი ფანტაზია. შაქრის ფხვნილი მისცემსსახე თოვლის onნამცხვრები, მაგრამ მწვანილი და ყვავილებით არის კარგი ალტერნატივა.

ემსახურება 4.

მოსამზადებელი დრო: 15 წუთი

საზ დრო: 20 წუთი

ჭიქა ზეთი ( გამოყენებანავთობის საუკეთესო თქვენი რეგიონი)
1/2 ჭიქა Acorn ან წაბლის ფქვილი
1/2 ჭიქა ფქვილი for ნამცხვრები
¼ ჭიქა დაჭრილი თხილი არჩევანი
1 ჩაის კოვზი გამაფხვიერებელი და საცხობი სოდა
1/4 ჩაის კოვზი მარილი
3 გამოეყო კვერცხები
ჭიქა თაფლი , ნეკერჩხალი სიროფი ან სხვა ადგილობრივი ტკბილი სიროფი
¼ ჭიქა შაქარი (ყავისფერი თუ თეთრი )
შაქრის ფხვნილი for გაფორმება
კარაქი საპოხები დაჰპირდა

გავრცელებული კარაქი ყოველ ზედაპირზედაჰპირდა. გადაიზარდაღუმელი 350 F ( 176 გრადუსი ).
შეურიეთAcorn თხილის ფქვილი , ნამცხვარი ფქვილი, გამაფხვიერებელი და მარილითასი.
მატჩისმანქანა ანჩანგალი, ცემაკვერცხი yolks, ზეთი , თაფლი და 2 კოვზი სავსე შაქარი ერთად მანამ, სანამ ეს ჰგავს caramel . შეურიეთ მშრალ ინგრედიენტებს.
კიდევ ერთი თასი, დაამატეთ კვერცხი თეთრების და მხოლოდpinch მარილი და სცემეს , სანამ ძლიერი. სანიშნესდარჩენილი შაქარი და სცემესცოტა მეტი , ასე რომთეთრების მიილტვიანფირმა პიკი ეტაპზე.
ჯერ გაიზარდა ამ შევიდაცომიცოტა დროს ნაზად.
ჩაასხითპან.
დასვაღუმელში დაახლოებით 30 წუთის განმავლობაში. 20 წუთის შემდეგ მიაქციოს იწვის, როგორც Acorn ფქვილი მზარეული სწრაფად, ვიდრე წაბლის ფქვილი. ამოღებაღუმელი , ნება დაისვენოს 5 წუთი, შემდეგ ამოღება, დაჰპირდა გაგრილებას .
დაე, მათ დასაკარგი სითბო 15-20 წუთი, შემდეგ დაამშვენებსნამცხვრები.

~ by lhdwriter on September 6, 2013.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: